Din neamul …pisicesc

El e ….Dl. Motănescu.  După cele ce se…zvonesc are nu 7 ci chiar 8 vieți.  A fost găsit în mijlocul drumului, plin de mărăcini, murdar, ud (fiindcă plouase zdravăn) și aproape mort de foame. Nu se știe prin ce minune  reușit să scape de roțile camionului care tocmai trecuse peste el. 

După  o baie bună și câteva zile sub tratament la veterinar (mai mult împotriva foamei decât împotriva vreunei boli)  arată ca acum. Adică: frumos, inteligent, jucăuș. E în căutarea unor „ părinți” adoptivi permanenți și iubitori de animăluțe drăguțe. Veterinarul crede că are vreo 2 luni.  Dl. Motănescu „domiciliază” momentan în București. Dl.Motanescu privește cu atenție. Dl. Motanescu pozează. Dl.Motanescu: uauuuuuuuuuu! Dl.Motanescu se odihnește și...toarce.

Articolul următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Ce scump e :)

  2. Scump foc!

  3. nora

     /  septembrie 10, 2009

    D-l Motanescu e foarte fotogenic! Cred ca isi va gasi repede un stapan! Stie sa pozeze,stie sa toarca si ce-i mai important stie sa priveasca cu atentie! Mare lucru!!!!!!!!

  4. Cu criza asta s-ar putea ca si Dl. Motănescu să aștepte cam mult. Poate legea unica sau poate ca cineva sa – si „asume” raspunderea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.