Planeta Pământ minte. Rusia nu recunoaște.

Război.

         Deși ambasadorul Rusiei la București nu suferă de frig (spre deosebire de cel din Irlanda căruia nimeni nu vrea să îi livreze păcură) omul are o imagine distorsionată asupra incidentului cu (oiștea?) gardul.

        Se vede de la o poștă că omul, bulversat de perspectiva celor 15 ani de pușcărie executabilă, a hotărât să execute o „operațiune specială” fără militari și nicidecum un atac (semi) „terorist”. Cu alte cuvinte și-a luat misiunea pe persoană fizică și, ca să nu fie nimic la voia întâmplării, a venit și cu focul personal.

        Pe de altă parte, tot ambasadorul ăsta căruia ii merge bine la București, zice, cu cuvintele lui: „.. și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt…” bla, bla, bla… adică niște minciuni.

        Dacă mâine cineva ar constata că Rusia trebuie denazificată, deminciunizată (nu există dar putem să inventăm), demistificată, de.. orice ne trece prin cap, putem să ne așezăm toate armatele în coloană și să intrăm peste ruși? Doar așa, într-o operațiune specială cu soldați și bombardamente cât se poate de delicate. Mai luam și niște rachete tele(ne)ghidate, niște tancuri de ultimă generație, niște armament (mai mult) de ornament. Putem oare să de… ceva?

      În plus, să observam că, inclusiv, acest ambasador se consideră deșteptul planetei iar noi, ăștilalți, niște proști. Stăm sub umbrela unei propagande deșănțate anti ruse deși Rusia, drăguța de ea, ne tot explică să ne intre în cap. Și noi nimic. Suntem tari de cap.

     Pe modelul senatoarei cu pacea de la București eu propun ca cetățenii acestei țări să înainteze ambasadorului ăsta, căruia ii merge bine la București, un memorándum în care să îi explicăm doar atât: el minte, Rusia minte, purtătorii lor de cuvânt mint, etc. Poate în mai multe propoziții simple și traduse foarte bine ca să priceapă. Ar fi bine chiar să fie în mai multe limbi de circulație internațională. Punct. Sursa citatului:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25481279-reactia-ambasadei-rusiei-soferul-comis-acest-act-sub-influenta-unei-explozii-isterie-anti-rusa-ambasada-condusa-valery-kuzmin-acuza-regizorii-neo-nazisti-aflati-putere-kiev.htm

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.