Bocet pentru fostul (partea I)

În week-end-ul care tocmai a trecut am avut parte de tot felul de bocete, care mai de care mai negre, referitoare la fostul președinte colaboraționist, căpătuit cu dărnicie de legile noastre strâmbe cu tot felul de cadouri ca nu cumva să simtă lipsa fotoliului prezidențial de sub prețiosul dos.

Televiziunile bocitoare

Deși nimeni nu a declarat nimic, „apropiații” fostului erau extrem de îngrijorați fiindcă omul era mut, surd și în „stare gravă”. Uitasem de „atacul de panică”.

Am citat din anonimele afișate cu dărnicie pe toate burtierele televiziunilor de spălat creiere. În plus, un canal TV care nu e în stare să producă știri ci doar niște fâsuri, a înscenat o boceală chiar la poarta din Primăverii de unde trebuia să aflăm ultimele noutăți și am aflat fix zero. Niște reporterițe orbecăind în noapte și vorbind în șoaptă ca să nu trezească casa cufundată în beznă, făceau un fel de duo bocet. Se dădeau de ceasul morții imaginându-și-o pe soția doborâtă de aflarea veștii ca soțul e la spital și nu poate comunica cu familia.

Toată mascaradă asta cu boala gravă și internarea de urgență a beneficiat doar de niște zvonuri amplificate de cei dragi (care, de fapt, nu au declarat nimic), apropiații fostului, un „prieten”, Elena Udrea, etc. Nimic palpabil.

Dar, surpriză, azi tocmai am aflat cum că omu’ a fost externat. E bine, nu e mut, nu e surd…. Poate un pic nervos fiindcă îl da RAAPPS-ul afară din vilă.

Situația ar fi fost omenește privită dacă, în loc să inventăm lovituri sub centură și nu știu ce interese obscure, televiziunile ar fi dat exact știrea. Dacă a existat o astfel de știre.

„Potrivit unor surse, pe timpul internării, Traian Băsescu a fost conştient şi a vorbit.”

Sursa ultimului citat: https://www.antena3.ro/actualitate/traian-basescu-externat-spital-bruxelles-633980.html

Articolul anterior
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.