Mesaje false pe WhatsApp

whatsapp_logo-color-vertical-svg

Logo WhatsApp

De când cu codul roșu sau portocaliu care a înzăpezit jumătate de țară s-au „trezit” din hibernare niște hackeri care n-au ce face. De azi de dimineață circulă printre utilizatorii WhatsApp mesajul de mai jos. Eu am primit unul dar nu sunt singura. O fi spam, o fi vreun hacker, o fi vreun bezmetic care s-a trezit cu zăpada în cap…nu știu. Cert e că, atât timp cât aplicația nu s-a dovedit a fi cu plată, totul e o „făcătură”, ca să-i zicem pe românește. Și aplicația sau cine o păstorește (facebook), nu a anunțat nimic: https://www.whatsapp.com/?l=ro 

Atenție deci la cei care vă îndeamnă să dați mai departe mesajul acesta care și sună destul de dramatic. E foarte adevărat că și cel care îl trimite s-ar putea să fie păcălit și să nu se uite cu atenție la mesaj.

Ținând cont de faptul că aplicația nu poate să-și ia (singură) niște bani dintr-un cont pe care nu-l are la dispoziție, cei mai mulți utilizatori ar putea crede că li se vor bloca sau închide conturile de conversații sau apeluri. Dar, să fim rezonabili! Nu de mult  WhatsApp a reafirmat faptul că va rămâne o aplicație gratuită.

mesaj-fals-de-la-whtsapp

Mesaj ciudat pe WhatsApp

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: