La „Best” Ploiești totul e de 4 stele…

…chiar și gândacii.

Aceștia, negri, mari și lucioși, zburdă liberi prin camerele hotelului „Best” din Ploiești. Clientul (de data asta, eu) nu poate face decât să-i …strivească fără milă și să – și manifeste scârba față de ei. Pardon! Mai poate face ceva: să cheme personalul hotelului la ora 1.30 noaptea ca să-i ridice, aceștia  manifestându-și la rându-le nedumerirea față de performanța de invidiat a gândacului. Oricum clientului numai de dormit nu-i mai arde, după ce, un alt gândac la fel de bine făcut tocmai o zbughise sub pat.

Ca să înțelegeți despre ce e vorba „personajul” gândac este acesta …

Gândacul negru de canalizare

…și el nu poate fi nicidecum confundat cu greierele, așa cum voia să mă facă să cred recepționerul aflat a doua zi de dimineață în tură. Recepționerul cu pricina, nu numai că nu a manifestat nici un fel de panică la gândul că hotelul de 4 stele (!) oferă clienților camere cu gândaci ci, fără să stea pe gânduri, a încercat să mă facă să mă simt vinovată că nu am acceptat, la acea oră din noapte, să mă mult în altă cameră, cameră pentru care nu oferea nici o garanție că nu are și ea gândaci în dotare.

Așa că cel mai bine ar arăta cele 4 stele astfel:

Gândaci de 4 stele la hotelul „Best” din Ploiești

După principiul deja cunoscut prin care se clasifică hotelurile de 4 stele[1], trebuie să stabilim dacă cineva merită să plătească aproape 50 de euro ca să aibă parte de întâlnirea cu gândacii negri.

Capitolul cameră:

  • destul de mare dar amenajată fără grija față de clientul care îi trece pragul;
  • avea o singură sursă de lumină și aceasta aflată doar pe o singură parte a patului;
  • culorile eraau întunecate iar mocheta de culoare foarte închisă te indispunea;
  • telecomanda televizorului nu mergea decât dacă îți înroșeai vârfurile degetelor pe ea;
  • mirosul era unul stătut cu iz de țigări;
  • aerul condiționat funcționa bine;
  • patul era singurul care se încadra bine în peisaj, fiind mare, comod și cu lenjerie curată;

Capitolul baie:

  • era aspectuoasă, mare și părea curată.
  • dușul în schimb nu putea fi folosit decât în varianta clasică deși avea și varianta de hidromasaj. Mare greșeală să o încerci fiindcă ori te trezeai înghețat, ori opărit, iar apa care curgea apoi din tavanul dușului nu se mai oprea.

Capitolul acces:

Holul de acces era tot numai marmură neagră și a doua zi de dimineață era cât pe aici să-mi rup picioarele fiindcă cineva spăla de zor marmura fără a atenționa clienții că totul este ud și alunecă cumplit.

Peste toate se mai făceau și lucrări iar muncitorii coborau și urcau cu diverse scule chiar prin fata ferestrei.

Din curiozitate am căutat pe internet informații despre patronul hotelului Best și am aflat că omul este Alexandru Crângu. Mare fan al fotbaliștilor, acesta a devenit și președintele Petrolului.

Deși sunt o admiratoare a tuturor celor care își încep o afacere pe cont propriu și o conduc spre succes i-aș sugera d-nului Crângu să se informeze cu atenție despre modul cum sunt primiți clienții în acest hotel. Citind în continuare pe internetul care ajunge acum peste tot am mai aflat și că există mai mulți clienți nemulțumiți. Din păcate hotelul nu mai este listat pe Booking de vreo 2 ani și astfel nu poți afla din timp dacă merită sau nu merită să îți rezervi o cameră la acest hotel dar, există acolo niște comentarii și multe sunt defavorabile: unele dau 3,2 si 3,3 altele dau chiar 9. Media este însă de 7 și eu cred că între timp a mai scăzut.

Eu cred că nu merită. Căutați ceva mai bun când ajungeți la Ploiești!


1. Nu este foarte sigur că hotelul deține toate cele 4 stele fiindcă informațiile sunt contradictorii. Uneori are 3 alteori 4.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: