Lamentările (politicianului) Elena Udrea

imageDe vreo săptămână și mai bine, adică de când d-na (sau poate ne/doamna) Elena Udrea a aflat că va fi cercetată și, foarte probabil, arestată în dosarele grele care stau să rupă mesele și rafturile DNA-ului, declarațiile respectivei curg gârlă. Toate televiziunile stau cu ochii, mai bine zis cu „urechile” la gura politicienei Udrea ca să afle cum s-a făcut de s-a auzit, de nu s-a mai întâlnit, prin guvern, Parlament, SRI și SIE.

O încrengătură bolnavă de inși dotați cu PUTERE și de servicii dotate cu CEA MAI MARE PUTERE și-a făcut loc printre lamentările d-nei Udrea care, din păcate, nu a reușit să convingă pe nimeni că, la toată „afacerea” cu șpăgile grase, s-au „adăpat” toți și toate. Poate ar fi fost bine ca parlamentarii din comisia pentru controlul serviciilor  (sau cum s-o fi numind ea) să fi cercetat spusele lui Coldea și nu doar să-l fi ascultat liniștiți cum retează orice acuzație numai fiindcă nu există în scripte.

Depășind momentele în care d-na Udrea se înfățișa la poliție cu regularitate, mie mi s-a părut că, în fond, nu dădea declarații ci se lamenta. Cam ca bocitoarele, dar mai elegant. Suntem în secolul XXI, nu? Până și ținuta vestimentară trăda asta. De la rochiile și gențile (sofisticate) de mii de euro a trecut la alb și negru. Mai avea puțin și purta doliu. Pe de altă parte, nevând nimic concret la mână (adică dovezi) nu-i rămânea decât să acuze, așa că ieșea zilnic pe unde era chemată sau nechemată. Cel mai des pe Facebook. Ultima postare s-a vrut un fel de profeție din perspectiva udristă care numai bine a dorit și făcut acestei țări în trecut. Cel puțin așa continuă să creadă.

Elena Udrea pe Facebook

„Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o. image                               Eu îmi asum destinul.
Subiectul nu trebuie să fie ce se întâmplă cu mine, ci cum va arăta România condusă din umbră discreţionar şi ocult, odată ce adevărul a fost suprimat.”

Răspunsul meu:

Mă bucur ca vă asumați destinul. Dumneavoastră, și subliniez asta, ați avut o șansă și ați ratat-o cu succes nesperat timp de 10 ani in fiecare zi. Acum cred ca trebuie să plătiți greselile, deciziile, aroganța și, probabil, daca instanța decide, necinstea. Nu stiu cum arată România condusă din umbra discreționar si ocult, dar am văzut cum arată România condusă de "echipa" din care făceați parte si care ne-a sărăcit. Material si spiritual. Material fiindca in timp ce ea ("echipa") fura "en gros" noi aveam, si avem încă, salarii si pensii de mizerie, și spiritual fiindca generații întregi au avut neșansa să aiba ca modele niște prefăcuti, ca să mă exprim elegant. Si noi nu prea mai avem timp să ne asumam destinul. Am pierdut deja 10 ani din viață ca sa vedem cum ni se năruie speranțele și 26 de la Revoluția care trebuia să repare rănile comunismului. În loc de asta ne-am ales cu noi nomenclaturiști care și-au facut mult mai bine treaba decat cei vechi. Cu conturi în Dubai și Elveția, cu beneficii la vedere, cu promisiuni deșarte cum îi stă bine oricărui cocoțat pe scaunul moale și comod al PUTERII. Acum e aproape în logica lucrurilor să vă asumați destinul. Sper ca asta să se petreacă mulți ani de aici înainte.

Anunțuri
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: