Klaus Johannis sau „Ce am realizat?”

image

Zâmbind sigur pe el de pe site-ul personal, d-nul Klaus Johannis se va „lăuda” cât de curând cu o maaare realizare: ruperea USL. Ce n-au reușit atacurile președintelui la adresa guvernului, de până acum, reușeșe primarul Sibiului care se vrea (musai) vicepremier și ministru/miniștri în guvernarea usl-istă.

Pentru asta a ales să facă tot felul de declarații și să dea interviuri peste interviuri, doar doar, o vedea cineva cât bine ne dorește primarul. Nu contest calitatea de bun primar a d-nului (neamț) Johannis și nici faptul că ne-ar trebui mai mulți „nemți” prin instituțiile românești, dar mă îndoiesc serios de intențiile bune pe care le tot clamează de vreo 2-3 săptămâni. Așa că părerea bună pe care o aveam despre omul/d-nul Johannis s-a spulberat. Încă un politician abil care una spune și alta face pentru a ajunge la…ciolan(e).

Cel mai bine cred că i se aplică proverbul: „Și cu slănina în pod și cu varza unsă.”

Pe de altă parte mă cuprinde un dezgust total „vizionând” meciul Ponta – Antonescu zilnic, meci care din start nu face decât să ne toace nervii, să ducă în derizoriu guvernarea, să prăbușească (iar și iar) procentele de încredere ale românilor, să mai adauge încă un eșec la politicul românesc. De la strângeri de mână și bătut palma, liderii USL au trecut la orgolii și atacuri. Halal uniune!

Articolul următor
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.