DE UNDE PLĂTEȘTE PRIMARUL BĂDESCU?

„Iulian Badescu plateste în rate. Va da 1,2 milioane de euro clubului FC Petrolul, pana pe 10 iulie

Scris de  Ana-Maria Stanescu

Iulian Badescu plateste in rate. Va da 1,2 milioane de euro clubului FC Petrolul, pana pe 10 iulieIulian Badescu plateste in rate. Va da 1,2 milioane de euro clubului FC Petrolul, pana pe 10 iulie

Primăria Ploieşti va acorda, până la data de 10 iulie, suma de peste 1,2 milioane de euro clubului Petrolul pentru performanţele obţinute în acest sezon, urmând ca diferenţa până la trei milioane de euro să fie virată în mai multe tranşe pe durata sezonului competiţional 2013-2014.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Ploieşti remis, vineri, presei, primarul Iulian Bădescu a avut o întâlnire cu acţionarul majoritar al clubului Petrolul Ploieşti, Daniel Capră, în cadrul căreia a fost stabilit modul în care municipalitatea va acorda clubului suma de trei milioane de euro prevăzută într-o hotărâre a Consiliului Local Ploieşti pentru performanţa sportivă realizată.”

Articol preluat din ziarul în format electronic www.phonline.ro din 7 iunie 2013.

Întrucât sunt cetățean al Ploieștiului și plătesc taxe și impozite corect vreau să aflu din ce fond plătește primarul acești mulți bani (aprobați imediat de consiliu) fiindcă atunci când a dorit să devină primar dădea de toate, tuturor (de exemplu pensii în plus) și pe urmă nu a mai reușit să dea NIMIC fiindcă nu sunt bani.

Acum să-mi răspundă d-nul Bădescu: de unde are, așa de rapid, 1,2 milioane de euro, fie și în rate? Dar restul de 1,8 milioane de euro, de unde îi dă?

Și de ce în euro și nu în lei? Salariile profesorilor, medicilor, funcționarilor sau pensiile sunt în lei nu în euro. De ce salariile  fotbaliștilor sunt în euro? Chiar și primele lor sunt în euro, deși profesorii, medicii, funcționarii nici măcar în lei nu le primesc vreodată.

Aștept răspuns de la d-nul Bădescu pe care l-am votat. Asta nu însemană că performanța fotbaliștilor nu e de apreciat dar… mă întreb, toți ceilalți nu merită nimic?

Articolul anterior
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.