Băsescu umblă liber pe străzi…

…și provoacă accidente sau, mai bine zis, a zbughit-o pe furiș de la Cotroceni cu mașina din dotare. Altfel nu pot să-mi explic de ce administrația prezidențială (prin Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului) admitea că președintele a fost implicat într-un accident ușor (departe de casă), în timp ce  poliția declara sus și tare că „dacă ar fi fost prin zonă noi ar fi trebuit să știm primii”. Cum poliția nu  prea circulă decât în caz de razii pe DN1 e de înțeles de ce nu știa.

De fapt nu știau deloc, iar televiziunile se dădeau de ceasul morții să afle  răspunsul la o mulțime de întrebări cu care să ia fața publicului și să atingă cote nemaivăzute de rating: Cu cine vorbea Băsescu la telefon în timp ce conducea neatent? Oare președintele are voie să folosească telefonul mobil în timp ce conduce? Are și aici imunitate? Pe cine a tamponat? O mai fi prin zonă? Cui îi aparține piesa ruptă și rămasă pe șosea? Cât de lungă e dâra de frînare?

Tamponarea prezidențială devine urgent mană cerească pentru mass-media de week-end care se cam plictisea teribil (pe nervii cititorilor și telespectatorilor) între știrea că Bahmuțeanca are o perspectivă de europarlamentară (sic), casa dobândită ilegal și aproape ocult de învățătoarea grevistă și noul scandal sexual cu profu’ de sport de la Ploiești.

Murphy (care nu doarme niciodată) și-a făcut însă treaba și l-a prins pe președintele ghiduș în offside. Bănui că nu vom avea (un fel de a spune) liniște până nu vom afla ce amendă (dacă) a încasat președintele, cine i-a plătit-o, i-a suspendat cineva permisul? Așteptăm cu înfrigurare…

Probabil SPP – ul și poliția își vor pune cenușă în cap (peste ce aveau deja) fiindcă au fost neatenți și n-au aflat din zori de zi unde avea să fie primul om al țării fără escortă.

Cum e posibil să fugi de la Cotroceni și nimeni să nu știe?

PS. Între timp cine-l mai vede pe președinte singur să anunțe urgent la 112.

Anunțuri
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: