Potopul lui Noe în varianta „haz de necaz”

Primesc pe mail:

In anul 2010, vine Dumnezeu la Noe, care trăia liniștit în … și-i zice:
– Noe, pământul s-a umplut de răutate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiești o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispoziție 6 luni de zile!

Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pământ si-l vede pe Noe plângând in grădină.

– Noe !!! Sunt pe cale sa încep Potopul, unde este Arca ???
– Iartă-mă Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp …Am nevoie de autorizație de construcție. Mă tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am încălcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si nu am respectat normele de înălțime.

 Noe și arca lui

„Guvernul anunță  măsuri drastice. A oprit total  construcția pe care D-nul Noe se angajase, în fața lui Dumnezeu, să o dea gata în 6 luni. Omul nu dispunea de nici o autorizație.”

Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de înaltă tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.
Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din pădurile învecinate deoarece acolo trăiește bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am încercat sa-i conving pe ecologiști ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.

  Când am început sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protecția animalelor. Ei sustineau ca tin animale sălbatice sechestrate împotriva voinței lor si de asemenea, au sustinut ca sa pun atâtea animale intr-un spatiu atat de mic, înseamnă cruzime asupra lor.

Apoi Ministerul Mediului, a spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu privind implicatiile pe care Potopul Tău le poate avea asupra mediului..
Înca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii deoarce nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier. Blocul Sindical nu ma lasa sa fiu ajutat de proprii copii la constructie deoarece aceștia nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.

Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul mi-a confiscat toate posesiile deoarece ei sustin ca vreau sa părăsesc  tara cu specii de animale pe cale de disparitie.

Deci Doamne iarta-mă dar, imi  trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis!! Dintr-o data cerul se lumina, norii dispărură, iar soarele apăru din nou strălucitor pe cer.
– Doamne, sa înțeleg ca nu ne mai distrugi lumea?

Nu, Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul înainte !…

Etichete Technorati: ,,,,
Anunțuri
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: