Vă mulțumim doamnă Amelia Antoniu!

Amelia Antoniu Vă mulțumim că ați avut curajul să intrați pe poarta unui spital din România și să vă dați pe mâna sistemului sanitar românesc!

Vă mulțumim că ați reușit să vă așezați pe masa de operație cu optimismul care, poate, numai pe artiști îi mai caracterizează!

Vă mulțumim Doamnă, că ați reușit să ieșiți în viață de la spitalul CF2 București!

Vă mulțumim că ați luptat pentru viața dumneavoastră atunci când CAS – ul pe care îl plătiți statului român, n-a făcut-o! Poate  de-asta s-a inventat coplata!

Vă mulțumim, mai ales, că ați reușit să-i zguduiți puțin (trebuie să recunoaștem) pe cei care ar trebui să cheltuiască  CAS – ul nostru în folosul nostru și nu în folosul lor!

Vă mulțumim că ați demonstrat cât de bolnav e sistemul sanitar românesc punându-vă viața personală într-un grav pericol!

Vă mulțumim că ați arătat altor viitori pacienți că trebuie să se asigure, atunci când intră într-o unitate sanitară (de stat) din România, că ies de acolo vii!

Vă mulțumim că ați reușit să supraviețuiți atunci când parlamentarii noștri își asortează ceasurile (de mii de euro) cu vestimentația,  inaugurează birouri cu muzică de petrecere și Emil Boc întreabă senin de ce tancul merge prin nisip și avionul nu poate face asta!

Vă mulțumim că dumneavoastră doreați doar să cântați pe o scenă din România în timp ce guvernul și Parlamentul se dădeau în stambă  tot în România!

…și mai ales să aveți parte de sănătate! Sănătate care v-a fost răpită cu nesimițire tocmai de guvernul al cărui prim  – ministru vânează orice persoană, salariu, venit sau pensie nesimțite.

Personal sper și urez fiecărui parlamentar, ministru sau înalt funcționar să aibă parte de o la fel de crudă și tragică experiență asemeni celei pe care ați trăit-o dumneavoastră. Ar fi de preferat chiar în spitalul CF2  și să nu mai aibă timp să ajungă la Viena sau Paris pentru a – și trata  banala răceală transformată în septicemie generalizată. Nici măcar la spitalul Universitar n-ar trebui să ajungă! Ar trebui să zacă acolo pe patul de spital și să se roage să existe vreun miracol medical în lipsa bugetului pentru sistem.

Anunțuri
Articol anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: