Reality show de Paști. Cu ghena.

Pentru primaria Ploiesti

Imaginile de mai sus sunt destul de grăitoare și au fost realizate pe data de 3 aprilie 2010 la diverse ore începând cu 12.00. De aceea le trimitem ca un și cu un mesaj de sarbatori Primariei Ploiesti.

„Mii de mulțumiri Primăriei Ploiești și operatorului de salubritate pentru un Paște(2010) de neuitat. Platforma 414 din cartierul Enăchiță Văcărescu și-a făcut din plin datoria. A rămas nemișcată și a crescut oră de oră. Nu ne-a adus lumina sfântă dar ne-a făcut să devenim mai realiști. Nimeni nu dorește să schimbe nimic pentru locuitorii care au parte de „ spectacole” tip reality show cu ghene.”

Poate nu știați că și aici, în acest cartier,  gospodinele au preparat bunătățile pentru masa de Paști cu ochii…unde credeți? La ghenă. Ar fi și imposibil să n-o vezi dacă deschizi un geam pentru a aerisi bucătăria. Ce-am zis? Aerisi? Scuze, voiam să zic a lăsa aerul din casă să aerisească zona  de afară.

Aceleași imagini în detaliu.

Paste 2010 in zona platformei  414 - detaliu Paste 2010 in apropierea platforemei 414 - detaliu Paste 2010 ....la ghenă și cu peisaj de neuitat.

Paste_2010 la platforma 414 - mai multe naturi moarte cu...masină Paste_2010 . Așa se aruncă gunoiul și așa devine platforma un munte.

Încă o dată: „Paște fericit! ” Primăriei Ploiești și operatorului de salubritate. Asta în spiritul urărilor pe care și D-nul primar le-a făcut ploieștenilor. Sau poate trebuia să transmitem: stați liniștiți încă sunteți primar, director, funcționar la primărie. Nimeni nu v-a tăiat din salariu fiindcă trebuia să vă ocupați de orașul nostru și nu v-ați ocupat. Și nici nu credem că o va face cineva.  Și totuși….speranța moare ultima.

Semnează:

Fericiții locuitori din imediata apropiere a Platformei 414. Ei se vor așeza la masa de Paști vizionând acest reality show, acest „fantastic spectacol”.

(Bănuim că în curând celebritatea platformei 414 va depăși faimoasa Zonă 51)

 

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

1 comentariu

  1. Orașul de vis al lui Volosevici are și cartiere. Aici se spulberă visul. « Totul E Relativ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: