Flacăra violet dansează pe creierii politicienilor români

 Eu sunt flacăra violet. Vă acaparez, vă acopăr, vă atac energetic.

Nimic nu e mai important în aceste zile în România decât existența flăcării violet care încinge până la negru violet total nu numai mințile politicienilor din indiferent care parte a așa-zisului spectru politic ci chiar și ecranele televizoarelor noastre de acasă.

Tot ceea ce apare din minut în minut despre flacăra violet pune pe jăratecul paranormalului pe toată lumea: de la prezentatoare bine îmbrăcate până la soții de politicieni, de la revista presei („prăjită” de flacăra violent de violetă) și până la explicațiile naiv – analfabete ale lui nea Marean.

Criza economică și financiară, cei 100.000 de mii de șomeri apăruți de curând la orizont, loviturile sub centură date învățământului de funestul Funeriu, prețurile crescânde ca Făt –Frumos din povești, nimic important. Noroc cu Hrebenciucul care a lansat informația cea adevărată și de care s-a putut agăța toată mass-media: aura energetică și flacăra violet. Ăsta da subiect, cu adevărat la ordinea zilei într-o perioadă neagră pentru România.

Ascultând și văzând toată ziua știrile flăcării violet ajungi să te întrebi: s-au tâmpit cu toții și vor să ne tâmpească și pe noi? Altfel nu se explică toată tevatura asta în jurul violetului de foc.

Concluzia e una singură: alegerile au fost furate de …flacăra violetă iar turismul electoral a pierdut teren fiind pus pe în umbră. Mințile celor din PSD,PDL, PNL se încing tot spre violet. Congresul nu mai face doi bani, doctrina poate fi aruncată la coș, liderii de opinie sunt de domeniul desuetului. Trăiască paranormalul care te face președinte! Căutați-vă un para..ceva și depistați locul de unde vine flacăra violet. Vom avea nevoie.

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Flacara danseaza pe creierii parlamentarilor iar parlamentarii danseaza pe creierii nostri. Pana ne vom dezmetici o sa vedem ca iar s-au votat niste legi „nepopulare”. Ca doar suntem toti cu ochii pe flacara!

  2. Ai perfecta dreptate. In fond, ce le trebuie parlamentarilor? Circul cu care sa distraga atentia de la faptul ca ei stau pur si simplu degeaba si, culmea, nu-i disponibilizeaza nimeni. Si cum secolul XXI era depasit pentru circ, a iesit in fata paranormalul cu flacara lui violet cu tot. Si „da-i si lupta, neicusorule!”

  3. nora

     /  ianuarie 21, 2010

    Subiectul a captat atentia tuturor pana la prostie! Chiar nu se pot discuta lucruri cu adevarat serioase? Ma uit stupefiata cum toate televiziunile au ca subiect Flacara violeta! Nu stiu ce se urmareste,dar am ajuns de rasul lumii! Asta-i tara in care traim!!

  4. Pai, ce-ar putea fi mai captivant decat o flacara violeta? Sedintele de guvern? Sesiunile parlamentare? Adoptarea de legi? Kilometri de autostrada? Intereseul pentru lucrul bine facut? Sa fim „seriosi”! Nimic nu se compara! Poate doar taxele si impozitele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: