Exit poll –ul care te face ce nu vei fi niciodată: președinte pentru 11 ore.

După aflarea estimărilor luate de posturile de televiziune de la nu știu care insitute de sondare a  (probabil) opiniei publice, m-am gândit că soarta tuturor românilor va depinde în următorii 5 ani de cele 53% procente obținute de pepenarul de Dăbuleni. Deși toate „ofertele” de pe internet scoteau ca sigur „prețul” de 52-53 ron/Moș Crăciunul roșu foc, portocalele au rezistat. Eroic aș spune.

CiutacuÎntre timp mă întrebam ce-o mai face Victor Ciutacu cel arogant și inteligent (trebuie să o scriu), nu pentru că aș crede ci pentru că Domnia – sa ține cu tot dinadinsul să i-o spună cineva. Oricine.

Badea

Poate Mircea Badea are ceva de spus despre exit-poll-urile considerate rezultate? Mare păcat că ăștia doi nu și-au pus inteligența și aroganța în slujba a ceva, orice, constructiv și că au ales să facă spume într-o manieră execrabilă.

Au avut totuși norc. Dacă câștiga Geoană probabil trebuiau să-și schimbe amândoi meseria. Altfel d-nul Voiculescu Crescent de ce să-i  mai  țină pe  acolo?

A doua zi dimineață, pe  la ora 8, estimările exit poll-urilor s-au dovedit ceea ce erau. Niște estimări și nu niște rezultate. Bănuiesc că bucuria explozivă de cu seară s-a transformat în infarctul  de dimineață pentru Geoană și ai lui. Sunt convinsă că într-o țară democratică nici un politician întreg la cap nu s-ar fi bucurat de victorie pe un….exit – poll. Cel mult își permitea să facă o declarație diplomatică (sau mai pe românește în doi peri) ca să aștepte  REZULTATELE  oficiale. Și astea nu le dau institutele de sondare ci B.E.C.

Televiziunile manipulatoare ar trebui să-și ceară scuze românilor că s-au pretat la o asemenea campanie murdară, după care să se închidă cel puțin pentru 24 de ore. Sigur că ar trebui ca cei  doi mari patroni de televiziuni să aibă  măcar un dram de conștiință ca să facă asta.O televiziune distorsionată și distorsionantă:„Realitatea ”

Antenele tv si „eroina” principală.

Asta scriam în urmă cu  vreo săptămână, după alegeri. Între timp aveam să constat că prostia nu are margini și că, chiar și la voturi nule, Băsescu a ieșit câștigător. Sigur că toată mascarada s-a petrecut numai și numai ca noi românii să nu rămânem fără circul de sărbători.  Știind Geoană cel Prostănac împreună cu Vanghelie cel analfabet ce mult contează bârfa la români au hotărât urgent să le-o/ne-o ofere.

Ziua de ieri, luni 14 decembrie 2009, a însemnat însă o răsturnare a planurilor PSD-ului. Cum să justifici victoria lui Băsescu dacă nu arătând în continuare că: alegerile s-au fraudat, românii din diaspora au votat „în fals” și nimeni nu vrea expertize grafologice și turul trei ar fi fost câștigat zdrobitor de  Geoană?

Peste toate astea  pepenarul de Dăbuleni felicită pe  Băsescu dar…anunță idiot că înființează o comisie parlamentară ca să demonstreze ceea ce nu era de demonstrat. Adică Geoană recunoaște dar vrea să mai cheltuie niște bani în folos personal ca și cum Parlamentul României ar fi trustul lui Patriciu sau Crescentul lui Voiculescu.

De asta propun ca PSD – ul să înființeze, dacă reușește să capete niște sponsorizări bineînțeles, o companie privată care să testeze IQ-ul propriilor membri de partid, gradul de cultură și cât la sută au înțeles din doctrina partidului. Rezultatele să fie făcute publice în procente și per membru de partid.

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: