Guvernul în extaz: S-a ieftinit mâncarea!

Pensionar al României În timp ce în România 80-90% din pensionari nu-și pot cumpăra (din pensia mizerabilă) carne fiindcă e prea scumpă, angajatii guvernului  beneficiază (începând din această toamnă) de reduceri grase la prețurile mâncărurilor de la  cantina Palatului Victoria. O fi „cantina de ajutor reciproc” pentru noii guvernanți care de 9 luni nu fac …aproape nimic? Adică …zero. Membru important al..guvernului. O fi...Boc?Sau și-au propus să pună un ban deoparte în acestă cumplită criză? Li  s-or fi tăiat sporurile și de asta își aduceau pachețelul cu mâncare? Guvernul (Boc) ar trebui să ia măsuri. Să  instituie (pe principiul corn și lapte) oarece gratuități pentru ca nici un membru (al guvernului) să nu sufere: „berea și micul” sau „cola și  pizza”.

Și mai bine ar fi dacă pensionarilor români ( măcar celor din București) li s-ar permite să mânânce la acolo. În acest fel ar reuși nu numai să supraviețuiască ci să mânânce  bine și să facă …economii. Ca să nu mai vorbim de RA-APPS care ar face mult mai multă vânzare. O porție de pui (carne!) cu garnitură aflăm că are …uimitorul preț de 5 lei.  Asta e pomană!

Anunțuri
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. nora

   /  Septembrie 27, 2009

  Pe criza asta trebuia sa se ia o masura, nu? S-a ieftenit mancarea pt parlamentari!Chiar ma gandeam:cu salariile lor,normal ca nu-si pot permite sa manance scump si bun,asa ca vor manca bun si foarte ieftin! Mi se pare normal,cum sa nu fie guvernul in extaz?

 2. Sunt curioasa care va fi urmatoarea masura pe care guvernul mic si Boc o va lua.

 3. iris

   /  Septembrie 30, 2009

  Sunt dezgustata ….

 4. Sunt de acord.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: