Știrea știrilor mai ceva ca „Povestea poveștilor” a lui Ion Creangă

Poate ar trebui ca...apetitul sexual să fie revitalizat cu...viagra si nu cu 5 miliarde de dolari ! „Hustler cere un ajutor de cinci miliarde de dolari de la statul american pentru revigorarea industriei de divertisment pentru adulti.” Asta e știrea apărută pe site-ul Realitatea. Adică mai pe înțelesul nostru al tuturor, celebrul Larry Flynt împreună cu alții asemenea lui, solicită ajutor pentru „revigorarea” poftei de viață dar mai ales de…sex a americanilor.

Argumentele aduse sunt de un oarecare bun simț. Criza a tăiat…poftele mai sus amintite și a redus drastic închirierile de DVD-uri specifice acestei activități iar cetățenii apelează la …internet care pare a fi mult mai ieftin. Ca urmare națiunea americană suferă, lucru total nesănătos.”Oamenii sunt prea deprimaţi pentru a fi activi din punct de vedere sexual”, ne spune ( probabil deprimat) însuși Larry Flint. Și trebuie să-l credem că știe ce vorbește. Soluția ar fi alinarea rapidă, concretă și la …obiect a acestei suferințe. Ce alinare mai bună poate exista decât un ajutor financiar consistent din partea statului care nu trebuie să-și lase cetățenii într-o astfel de suferință.

Industria de divertisment pentru adulți (asa se numeste acum sau acolo) este, din punct de vedere constituțional, pe picior de egalitate cu alte sectoare aflate în suferință: de finanțe, de mașini, de construcții, de ce-o mai fi. Așa că este îndreptățită să primescă ajutor de la stat iar Congresul american pare să împărtășească (voios?) această idee. La ei guvernul nu ia masuri pentru a limita sau taia aiurea cumularea pensiei (de mizerie) cu salariul (subțiat de criză) și probabil contravine constitutiei.

„Din cauza acestei mizerii economice şi pentru că oamenii îşi pierd toţi banii, sexul este ultimul lucru la care se gândesc”, a spus Flynt. Lucru grav dacă stăm să ne gândim bine. Adică americanii pun pe un loc total neadecvat (ultimul)…sexul.

În Europa acestor zile oamenii au un singur lucru la care să se gândească, dacă mai au timp: frigul care-i amenință și care vine întotdeauna de la …ruși. Din păcate acesta (Măria sa, Frigul) e pe primul loc și probabil nu s-a făcut încă un clasament pentru a stabili ce loc ar ocupa…„industria de divertisment pentru adulți” în contextul crizei gazelor. Putin mai încolo, în Gaza, lucrurile stau și mai rău fiindcă oamenii nu au timp nici să citească astfel de stiri, preocupați să se ferească din calea gloanțelor sau bombelor.

Cert e că: „legislativul american trebuie să revitalizeze apetitul sexual al americanilor”, concluzionează firesc, Larry Flynt. Tocmai fiindcă e …criză.

Anunțuri
Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. Jos palaria in fata lui Flynt. Pana la urma, e o lectie pentru noi, cei care nu cerem si acceptam umilinte fiindca… e criza.

  2. In definitiv cred ca ai dreptate. Orice industrie are dreptul la o sustinere financiara in vremuri de criza. De ce ar face exceptie „industria de divertisment pentru adulti” care se preocupa de ceva atat de important.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: