Exemple pozitive: autostrada – muzeu

Ne aflăm la autostrada - muzeu. Aici se observă primul kilometru de autostradă atât  înainte de construcție cât și după ce lucrările s-au finalizat. S-au cheltuit în total 57 milioane de euro. „Romania va avea cea mai scumpa autostrada din Europa- 57 de milioane /kilometru”

”Tronsonul Comarnic-Braşov va fi cea mai costisitoare autostradă din Europa. La un preţ anunţat de 3,3 miliarde de euro pentru 58 kilometri de drum, rezultă o medie de 57 milioane de euro pe kilometru.

Aceasta ar fi cea mai scumpă execuţie a unei autostrăzi din toată istoria Europei. Recordul actual este deţinut de un tronson din Anglia , cu 51 milioane de Euro, scrie Adevărul. …….citește tot.

Contractul va fi semnat la finalul anului sau începutul anului viitor cu una dintre acestea”

Această știre a apărut  pe site-ul Antenei 3.

            După părerea mea și după toate experiențele pe care cu toții le avem în materie de autostrăzi românești, știrea ar fi trebuit sa sune așa:

         „România nu va avea niciodată vreo autostradă. Banii pentru o autostradă s-au cheltuit deja pe primul kilometru. Nu știm precis unde este acest kilometru fiindcă, atunci când călătorești, nu constați nici o diferență față de un oarecare drum județean. Acest kilometru va fi dat ca exemplu tuturor cetățenilor români care vor vota la actualele și viitoarele alegeri. În anii următori se preconizează înființarea unui muzeu.  Dacă acel kilometru va fi descoperit.”

Etichete Technorati: ,,
Reclame
Articol anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: